#607 Teamlead Systeem- en netwerkbeheerder (meewerkend voorman) – € 4000 – € 5000 – W&S – Nieuwegein

Introductie

Houd jij je graag bezig met de IT infrastructuur van een bedrijf, maar vind je het ook leuk om  met je team de dagelijkse coördinatie van de systeem- en netwerkbeheer te regelen?
Als Teamlead systeem- en netwerkbeheerder heb je een coördinerende rol, bouw je samen aan een sterk team en aan een prettige werkomgeving.

Organisatie

Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de inrichting, het beheer en onderhoud van de gehele IT Infrastructuur.
De stack die wordt gebruikt is oa.: VMware, MS Windows servers, MS Exchange, AD, netwerken, switches, firewalls etc., zowel in het centrale twin-DC’s als lokaal in de vestigingen.

Functie

Als meewerkend voorman regel je de dagelijkse coördinatie (30%)van de systeem- en netwerkbeheeractiviteiten voor alle platformen.
Je initieert verbeterprojecten m.b.t. methoden, technieken en de dienstverlening, je participeert hierin en/of stuurt deze aan.
Je werkt hands-on (70%) mee aan de implementatie van nieuwe applicaties, systemen en netwerken, los je problemen op als tweedelijns ondersteuning en je voert wijzigingen uit.
En i
ndien nodig vervang je de Manager Infrastructure.

Functie eisen

– Bij voorkeur heb je een zeer ruime ervaring als systeem- en netwerkbeheerder (5-10 jaar).
– In een middelgrote IT omgeving (300-500 servers, 500-2000 werkplekken).
– Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een IT-technische richting, aangevuld met relevante vakopleidingen (MCSE, CCNA etc.).

– Uitgebreide ervaring met VMware, MS Windows servers, MS Exchange, MS RDS, SAN/VLAN, backup software, Cisco switches en firewalls/UTM.
– Je vindt het leuk om in een veranderende organisatie te werken.
– Je staat stevig in je schoenen en weet als meewerkend voorman collega’s enthousiast te maken.
– Je kun goed communiceren op verschillende niveaus en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
– Je bent gedreven, analytisch sterk en oplossingsgericht.

Aanbod

– Een salaris van € 4.000 – € 5.000 per periode + Lease auto + Laptop + Telefoon.
– Collega’s met een diversiteit aan kennis en kunde.
– Afwisselende werkzaamheden en een prettige werkomgeving waarbij ruimte is tot verdere ontwikkeling (oa. door verschillende trainingen).

Inlichtingen

Michel Koning 085 – 06 534 64

Sollicitatie

Heb je interesse in deze vacature? Mail dan nu jouw cv en een korte motivatie. Even bellen kan natuurlijk ook op 0634657362. We horen graag van je!

mei 04, 2021 in Detachering, Vacatures

Tags: , ,

Comments are closed.