Detachering

 Hoogvliegers  Ambitie
Apollo zoekt hoogvliegers! Bij Apollo zijn we ambitieus, leergierig, anders dan anderen en altijd bezig met nieuwe trends.
Bij ons geen stropdassen of veel te dure maatpakken, maar een gezellige en informele werksfeer. Zó onderscheiden we ons van de rest. We richten ons op top-MKB bedrijven en multi-nationals en dragen aantoonbaar bij aan hun successen.
Door regelmatig in verschillende IT omgevingen te werken leer je snel en kun je in korte tijd veel kennis op doen. Dit doen we in Hightech, Industrie, Media, Gaming, Energie, Bank- en Verzekeringswezen, Logistiek en Overheid.

 
 Jouw  Collega’s
Talentvolle, ambitieuze, gepassioneerde en ondernemende collega’s die het beste uit zichzelf willen halen! Voor zichzelf en  voor onze opdrachtgevers! We gaan partnerships aan! Of het nu gaat om een passende opdracht, op maat gesneden arbeidsvoorwaarden of jouw ontwikkeling. Waar sta je nu? En waar sta je over 2 jaar? Opleiding en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel. De doorgroeimogelijkheden bij Apollo zijn navenant. Bij ons komen je competenties volledig tot hun recht en word je nog succesvoller!

 
 Gezelligheid  Inhoud
Elke vrijdagmiddag hebben we op kantoor de vrijmibo. Geen verplichting, maar altijd gezellig. Even de week doorspreken met collega’s en inspiratie opdoen onder het genot van een drankje en een hapje.
Maandelijkse TechSessies: maandelijks sparren met vakgenoten in de vorm van een work-shop of gastspreker. Op onze kwartaalmeeting houden wij jou op de hoogte van het reilen en zeilen van de Apollo organisatie en spreken wij onze koers en visie door met jou.

 

 

Solliciteren?
Heb je interesse in een oriënterend gesprek over je droombaan? Bel ons op 070 – 22 10 648 of email info@apolloit.nl.
Of kijk op één van onze openstaande vacatures.