Missie en visie

 Missie  Visie

Onze missie is het leveren van de juiste expertise door middel van ambitieuze IT Professionals op het juiste moment en op de juiste plaats!

Als organisatie gaan we continue mee in de innovatieve en grensverleggende IT wereld. Hiermee zijn wij de eerste keus voor onze opdrachtgevers en IT Professionals.

 

Focus

Specialist door focus. Onze focus ligt op flexibele inzet van resources op het gebied van software ontwikkelingen en  infrastructuur.

Door focus te houden op het ontwikkelen van talent leveren wij uitzonderlijke toegevoegde waarde aan onze opdrachtgevers.
Onze medewerkers én Freelance IT Professionals worden continu gestimuleerd hun kennisniveau up-to-date te houden. Dit doen we door het bieden van opleidingen en certificeringen.

 

 

Commitment

Zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen. Wij hebben langdurige relaties met onze opdrachtgevers en professionals, daardoor leveren wij de kwaliteit waar wij voor staan. Wij gaan een partnership aan zodat iedereen zijn ambities waar maakt.

 

 

 

Result

Door continue scholing creëren wij de beste match. Mocht er toch nog extra kennis nodig zijn, dan zorgen wij voor maatwerk opleidingen en training on-the-job.

Onze mensen zijn ons kapitaal. Zij bepalen samen met ons de koers van Apollo. Inspraak en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Samen komen we tot het beste resultaat!