Freelance

De arbeidsmarkt wordt flexibeler! Tegenwoordig kiezen meer en meer IT Professionals voor een zelfstandig bestaan. Vrijheid en zelfstandigheid zijn hiervoor de belangrijkste redenen.

Werk je als freelancer of ben je van plan dit te worden dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben interessante opdrachten bij top-MKB en corporates in sectoren als Hightech, Industrie, Media, Gaming, Energie, Bank- en Verzekeringswezen, Logistiek en Overheid.

 
 Apollo IT  We zijn er voor jou
Door onze jarenlange ervaring weten we wat het is om freelancer te zijn. Wij zorgen voor mooie opdrachten bij eindklanten. Wij doen jouw aquisitie en contractafhandeling. Wij ontzorgen je zodat jij je kunt concentreren op dat waar je goed in bent.  Wij hebben zeer vooraanstaande opdrachtgevers waar wij preferred supplier zijn. Dus geen extra schakels die de tarieven opdrijven. Je hebt één vast contactpersoon die je begeleid en ook buiten kantooruren bereikbaar is. Heb je vragen? Wij zijn altijd bereikbaar. Inschrijven is simpel. Nadat wij jouw CV binnen hebben, nemen we binnen 24-uur contact met je op, om te bespreken wat jouw voorkeuren zijn en waar je interesses liggen. Op onze linkedin pagina delen wij kennis, nieuws en handige tips over freelancen. Open en eerlijk!

 
 Wet-DBA  Proof
Sinds 1 mei 2016 is er nieuwe regelgeving voor freelance professionals. De modelovereenkomsten zijn in het leven geroepen om schijn zelfstandigheid te voorkomen. Er is veel discussie (geweest) over de werkbaarheid van de Wet DBA, maar in december 2016 heeft Minister Wiebes besloten de handhaving van de Wet DBA uit te stellen tot 1 januari 2018. Dit biedt weer rust voor ZZP-er, Opdrachtgever en intermediair.

Apollo IT maakt gebruik van modelcontracten die meermaals gescreened zijn door de Belastingdienst en onze eigen juristen. DBA-proof dus! 

Meer weten over de Wet DBA? Neem dan contact op met Michel Koning via michel.koning@apolloit.nl of bel naar 070 – 22 10 648.

 

Ben je freelancer? Kijk nu op onze meest recente opdrachten.