Apollo IT start met Kubernetes trainingen onder de naam N-Able Cloud Consultancy & Training

Per 1 februari 2019 start Apollo IT met een nieuw trainingsprogramma onder de naam N-Able Cloud Consultancy & Training. De trainingen hebben betrekking op DevOps, Docker en Kubernetes voor zowel software ontwikkelaars als system-engineers.

 

Ook wij zien de techniek en de markt veranderen. Nieuwe paradigma’s dienen zich aan en dit heeft consequenties voor de manier van werken voor ontwikkelaars en ops-engineers. Termen als micro services, Docker, containers, time-to-market, orchestreren en Kubernetes worden in rap tempo steeds populairder.
Maar wat is nu deze paradigma-shift? Wat houdt deze in voor de manier van werken, wat zijn de voordelen en consequenties? Hoe beheer je als ontwikkelaar je ‘eigen’ omgeving? Hoe maak je als DevOps engineer het leven van de ontwikkelaar (en jezelf) makkelijker?

 

Dat Kubernetes en Docker in rap tempo de de-facto standaard zijn geworden voor schaalbare en gecontaineriseerde applicaties behoeft geen toelichting.
Middels verschillende trainingen willen wij het kennisniveau van iedereen die hier in de praktijk mee te maken heeft verhogen.

 

Onze trainingen zijn er op verschillende niveau’s:
# Fundamentals
# Basic
# Advanced

 

Onze hands-on trainingen behandelen de beginselen die nodig zijn om Kubernetes te begrijpen en snel up-to-speed te zijn, om gedistribueerde, schaalbare en fouttolerante applicaties te ontwikkelen en te beheren op een basic of advanced level.
Onze trainingen werken stap voor stap naar een advanced Kubernetes level aan de hand van praktijk voorbeelden en hands-on training.

 

In tegenstelling tot aangeboden on-line trainingen begrijp je na onze training en de oorsprong, basisprincipes en achterliggende gedachte waarom Kubernetes de standaard is geworden, bouw je hands-on zelf clusters op bare metal en in de Google, AWS of Azure Cloud en ben je voorbereid op de CKA-certificering (Certified Kubernetes Administrator) en CKAD-certificering (Certified Kubernetes Application Developer).

Kubernetes wordt momenteel gebruikt bij bedrijven zoals Google, Netflix, Snappcar en Booking.com en het aantal gebruikers groeit in rap tempo.

 

Voor wie en waar?
# Ontwikkelaars en system-engineers die Kubernetes en Docker (willen gaan)
implementeren, beheren en gebruiken.
# Onze trainingen vinden klassikaal plaats in Utrecht, Den Haag en
Amsterdam of on-site bij opdrachtgevers.

 

Dus heb je interesse, wil je meer weten of je inschrijven voor onze Fundamentals, Basic of Advanced trainingen, kijk dan op www.n-ableconsultancy.nl, mail ons op info@n-ableconsultancy.nl of bel 070 – 2210 648.

december 19, 2018

Comments are closed.